wtorek, 2 kwietnia 2013

Wywiad z Katarzyną Bosacką

"Od szeregu lat jesteśmy świadkami stopniowego obniżania jakości produktów żywnościowych dostępnych w sklepach. Chleb sypie się przy próbie pokrojenia go na kromki, wędliny przestają przypominać mięso, ser, o czym mało kto wie, nie zawsze jest serem. Jednym z tych, którzy starają się nam tę postępującą degradację uświadomić, jest Katarzyna Bosacka, prowadząca program „Wiem, co jem” na TVN Style, której zadaliśmy kilka pytań".


Przeczytaj cały wywiad: kliknij 


Kto celowo obniża jakość jedzenia?

Komu zależy na ograniczeniu liczby populacji, zmniejszeniu możliwości reprodukcyjnych,  rozwijaniu chorób nowotworowych? (przyczyną tego wszystkiego jest m.in. złej jakości jedzenie)



Przeczytaj cały wywiad: kliknij 

3 komentarze:

  1. Cóż czytać każdy chyba umie,
    to trzeba korzystać z takiej opcji :-)))

    OdpowiedzUsuń
  2. Bosacka jest naprawdę świetną babką, ale jest kilka kwestii, z którymi się nie zgadzam. Np.: jeśli chodzi o mleko. już nawet mogę uwierzyć, że mleko w naturalnej postaci jest zdrowe, ale że ze sklepu UHT też, to już lekka kpina jest. w środku masa hormonów i antybiotyków.

    OdpowiedzUsuń
  3. Babka robi kawał dobrej roboty uświadamiając społeczeństwo.

    OdpowiedzUsuń

Popularne artykuły