poniedziałek, 9 listopada 2015

Filety mrożone - Za co płacimy ?!


3 komentarze:

  1. Brak słów... myślę, że woda nie jest jedynym problemem tych ryb, pewnie dodatkowo są naszprycowane przeróżnymi antybiotykami (w końcu trzeba upchnąć jak najwięcej ryb do jednego zbiornika). Szkoda, że tak trudno dostać świeżą i zdrową rybę. Bo warto wiedzieć, że ryby z hodowli są pozbawione większości dobroczynnych składników, a ryby z np. Morza Bałtyckiego są zanieczyszczone tak jak samo morze...

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie wygląda to zbyt apetycznie...tak to jest :-/ dlatego wolę kupić świeżą rybę :-)
    Dziękuje za odwiedziny :-)

    Pozdrawiam :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Niestety. Można próbować kupić rybę bez "glazury" w sklepach typowo rybnych. Jest szansa, że się uda wtedy trafić na zdrową rybkę.

    OdpowiedzUsuń

Popularne artykuły